Ja, helgen är nu förbi.
Jag har dock sovit förjävla nätterna till lördag och söndag.

Hur var min dag i Göteborg då?
Jo! Jag mötte upp bästa Libbis och så gick vi runt i ett sjukt kallt Göteborg för att leta matställen. Vi gav upp tillslut och tog oss in på McDonalds! Hah, sedan innan vi åkte hem så gick jag in lite snabbt på H&M som hade mega rea (eller ja, alla affärer hade fan megarea) och så gick jag därifrån med en jätte fin jacka i strl 34 (omg?).
Vi åkte hem till kära Libbis och glodde lite film. Började först med en film som inte ar så bra och sedan blev det filmen UP, och den var jätte bra och rolig!

Var sjukt trött lääänge. Men sedan vid 19.30 började folket komma och vi kunde äntligen dricka lite öl. Jag drack faktiskt inte så mycket för när jag köpte min sista öl på krogen så började jag dricka den och kände att, neeej jag vill inte ha mer. Så Libbis fick den! Haha. Så avslutade jag utekvällen med 2iskalla glas vatten! Good girl!

Dagen efter så mådde jag bra, förrutom att jag var så jävla trött. Att somna 2 respektive 3 på natten och vakna 9.30 dagen efter TVÅ dagar i rad är fan inte okej.

Sedan när jag skulle åka hem igår så åkte jag in till centralen och gick runt lite i Nordstan och gick förbi ungefär en miljon skoaffärer som hade sjuuuukt snygga adidasskor. Trots att dom var 50% rabatt köpte jag faktiskt inga. Jag försöker ju vara lite smart. Men det var svårt vill jag lova, att säga nej till snygga skor.

Idag ställde jag faktiskt klockan på 9.15, men jag kunde inte aaalls gå upp så jag snoozade och vaknade 12.30. Bra Sylvia!

Idag ska jag började med att blåsa min dator. Installera om allt igen och ba yeah!
Det kommer bli svettigt och jag måste gå igenom nu vilka program jag vill ha sedan igen. Kommer väl säkerligen glömma bort någon, men då är väl den inte så viktig?

Nu ska jag gå igenom min dator, adjö!