Skjut mig nu, men jag har aaaaaaaaldrig förstått detta med alla hjärtans dag!
Det är ett jävla jippo, som storföretag startat för att tjäna lite pengar nu när det inte finns så mycket att sälja.

Fjanteri säger jag.
Det spelar väl ingen roll om man är singel eller har partner tycker jag. Har man en partner finns det väl de 364 resternade dagarna på året att vara romantisk på!

Och sen att det finns människor som seriöst grämer sig över alla hjärtans dag. Det förstår jag inte heller. Och årsdagar. Det vet jag inte heller varför man firar. Eller? Enda gången Malle och jag har firat på riktigt så köpte vi Tekken och satt och spelar hela kvällen! Det var kärlek på hög nivå! Vadfan gjorde vi förra året liksom? Jag jobbade nog. Kärlek ska man visa HELA tiden, inte bara på speciella dagar. Annars går ju kärleken förlorad.

Klart jag älskar min fina Mattias! Så är det ju bara. Men det bryr ju ni er inte om, så varför ska jag säga det till er? Just det!


Ps. kollade igenom min bilddagbok för att kolla vad jag gjort på alla stjärtars dag genom åren.
2007: var jag singel men glad ändå.
2008: var jag i stockholm hos mamma.
2009: jobbade jag långhelg så vi firade min födelsedag på alla hjärtans dag.
2010: kanske lagar en jävla god mat jag och malle? eller? =) haha.