AAAAH!
Gårdagen var inte rolig vill jag lova. Ett krävande dygn hade jag. Var helt slut i huvudet och orkade bara inte längre. Ville bara hem hem!

Men nu är jag ju äntligen hemma! Hos en kelig katt och en gnällig katt. Kan det bli bättre? Jag åkte dock inte direkt hem efter jobbet utan jag handlade kattsand, marsvinsmat och annat sånt viktigt. Så såg jag att det finns ett nytt nikotinfritt snus! Den ska jag testa tänkte jag! Tydligen massa nyttiga grejer i den, inget socker som det var i Onico.
Det ska iallafall bli kul att testa och förhoppningsvis sluta snusa! Det är min plan med 2010 iallafall. Faktiskt inget nyårslöfte, jag tar saker som de kommer bara!

Vad händer idag då? Jo, idag har Malle och jag en härlig dag ihop. För imorgon ska vi festa på varsitt håll, det har nog inte hänt en endaste gång sedan vi blev ihop! (förrutom de gånger jag varit i Stockholm själv och då jag jobbat dagen efter, men oftast har jag ju varit med ändå).
Jag har ju bestämt för mig själv att jag måste ta tag i mitt liv och mitt umgänge och vi har då kommit på att det är nog bra om vi gör saker på tu-man-hand!

Annars känner jag mig uppåt faktiskt. Somnade redan klockan 22 igår! Det har inte hänt på hundra år ungefär. Så nu jävlar blir det en underbar fredag!