Måste bara få ut en grej ur mina tankar som jag stör mig något så fruktansvärt på.
Men aldrig kan säga högt, eftersom jag antar att vissa tar åt sig eller tar illa upp.

Men här kan jag skriva, då ingen berörd läser.

JO!

Varför är det så att så fort alla de miljoner människor som har fått barn börjar fråga: “när ska ni skaffa barn då?”

Jag har lust att säga: JAMEN FÖR I HELVETE DIN JÄVLA IDIOT!! Barn kommer inte för att man vill att barn ska komma. Grattis för att du lyckades skapa ett liv. Men det är inte alltid lika lätt för alla. Så sluta fråga, det kommer när det kommer. Håll käften och dö.

Ungefär så. Heeeheee. 🙂 (känner att jag måste slänga in en smiley här så inte någon tror att jag är vrååååååååååålförbannad)

Men det mest störande är att oftast är det folk som försökt länge och tillslut fått barn som börjar ställa dessa frågor. Som att, helt plötsligt när dom äntligen fick barn så är det superduperlättastegrejenihelavärlden.

Håll käften som sagt. Håll käften och knulla fram några syskon till din egna unge och låt min livmoder slippa dina jävla frågor.

Sååå, det kändes skönt att få detta från mina fingrar. Har haft det inom mig så länge nu att jag har hållt på att spricka.
Nu ska jag fortsätta sprätta upp en söm på ett par baggybyxor jag köpte second hand igår!