Första långhelgen avklarad och den har faktiskt varit soft.
Sov inte alls mycket i fredags. Men Tog igen det i lördags.
Inatt sov jag väl 6timmar ungefär. Men man sover ju inte så jävla djupt där på jobbet.

Idag är jag liiiiiiiiiiiiite seg. Ska orka resa mig upp för att gå och duscha. Tvätta lite kanske. Egentligen borde man väl dammsuga och vädra också, för det luktar typ. Marsvinsbajskiss. Eller något. Instängt kanske?

Veckan kommer också bli nice. Idag får jag sällskap. Sedan imorgon jobbar jag. Onsdag drar jag och Fredrik till Göteborg för att överraska Teuta ! Det ska bli roligt. Torsdag ska jag till läkaren och sedan är det på’t igen – dvs långhelgen.
Men första gången på lääääääääänge känner jag ingen ångest över att jobba. Så länge man gör något vettigt på sina lediga dagar är det faktiskt helt okej att jobba.

Och huset vi kollade på igår då? Ja! Gud! Jag är kär. Liiiite långt bort kanske. Men fifan. Huset i sig är underbart, så mycket möjligheter! Vi får se vart det leder. Samtidigt känns det som att man vill spara en jävla massa pengar innan man flyttar till ett hus. En redig buffert ifall något skulle gå sönder så man slipper hålla på att låna mer än till vad som behövs.

Duschen kallar. Adieu!