Inatt sov jag 12,5timma har jag räknat ut. Det är inte dåligt. Jag var trött vid 20.00 igår också. Så det är väl det. Jag bör nog börja med powernaps ändå.

I helgen var det riktigt nice. Fredagen var Josefins 25års fest. Det var roligt och snacka och dricka i lagom mängder, det var förjävla kallt bara. Och ännu källare när man gick hem!

Lördagen monterade vi ihop en sängstomme vi köpt och det var så himla lyckat! Jag måste säga att det var sjukt härligt att vara ledig 1vecka med Malle när han var lite småkrasslig. <3

Söndagen var det första husvisningen! Oj så nervösa vi var. Men vi kom fram, gick in och kika. Funderade på vad fan det är vi ska fråga egentligen. Kollade. Gillade. Gillade inte. Jag vet inte. Det var mycket folk iallafall. Men vi lade ner det. Det huset ville vi inte ha. Så vi åkte hem och kollade mer hus på hemnet och då hittade vi ett riktigt underbart litet hus som ligger mot Gällstad. Det var jätte fint. Och med bergvärme! Det finns lite estetiska grejer att fixa till, typ ta bort heltäckningsmattorna i 3rum! Men annars var det riktigt mysigt. Bastu har den till och med! Så nu på söndag ska vi kolla på det. Jag har fixat vikarie några timmar så jag vi kan kika på det!

Igår var också en riktigt trevlig dag. Fredrik kom hit vid 13 och vi kollade film och pratade. Sen pratade vi lite till. Och lite till och så åkte han hem 19.30. Det var helt fantasiskt skönt att prata och umgås med han. Det var liksom lika lätt att prata med han som det alltid varit med Sebbe, förrutom att Sebbe kan vara lite retsam ibland 😛

Idag ska vi hänga igen. Och i helgen jobbar jag långhelg. Och nästa också för den delen. Så jag behöver all positivt umgänge som går att få! Haha.

Nu ska jag tvätta håret. Kanske äta lite, det gjorde jag inget bra igår. Men det blir väl så när man haft sin mens. Först svullat som ett as. För att sedan efteråt mest bara vara törstig.

Tjing.