Jag försökte precis publicera ett inlägg men min *pip*blogg gav mig ingen befogenhet till detta då den av någon jävla anledning loggat ut sig själv!!

*harkel*.. anywhooo!

2009 är nu över och alla funderar över sitt år eller t.om detta årtionde.
När det gäller 2000-2009 kan jag inte ens summera. Det är ju alldeles för mycket! Jag menar, fatta vad som hänt under dessa 10år!
Blev av med oskulden. Skaffade pojkvänner. Började gymnasiet. Första fylla. Klippte av mitt långa hår för hundrade gången. Sparade även ut det för hundrade gången. Började väl röka när jag var 13 också… Slutade röka när jag var.. typ.. 20.
Jag listan kan bli lång. Men det är väl inget roligt och skriva upp det på detta sättet?

Andra människor gör en summering av 2009. Och vadfan ska jaaag skriva där? Kommer jag ihåg något vettigt från detta år? Jag som är en förvirrad jävla höna? Nä. Jag kommer ihåg Thailand! That’s it i stort sett.. Eller ja.. att jag fick körkort också.. kom jag på nu i stundens hetta!

Men utöver dessa grejer är min minnesdel av hjärnan som ett svart hål.

Jag tänkte ta och vila mig lite och vänta på att min gubbe ska komma hem. Jag har ju varit otroligt produktiv idag.
STORSTÄDAT
(dammat, dammsugit och svabbat!!) och innan dess så BAKADE jag nyårsefterrätt. Blev inte något jätte flashigt iof. Börjar få lite ångest att det kanske var fel sak att baka.. Men det blev vaniljbullar med saffran!


Nu önskar jag ALLA ett jätte gott nytt år!
Puss&kram från mig!